bedava hesaplar nulled scripts mod apk indir youtube mp3 dönüştürücü

BUG 🐛 - Accordion and FAQ pre-built sections not working.

I have tried to import the pre-built sections of Accordion and FAQ, however, they do not work in my environment.

I have, however, used the Helper pre-build section and this does work.

*Attached are screenshots of both, including my current System Status if helps.*

Q. Has this been an issue before, or what else do you suggest I can troubleshoot at my end (if necessary) to get these working?

Although the Helper sections work, I would rather have an Accordion to keep page length down on mobile.

Thanks


Comments

  • Hey,

    Please send us WordPress dashboard access privately thru the contact form, which is on the right side at http://themeforest.net/user/muffingroup#contact and we will check what might be the reason.

    Notice!

    Please attach a link to this forum discussion.

    Thanks

  • Sure thing. We will finish what we're doing then will send through the details.

  • Sorry, but we didn't get any message from you yet.

    Please check your mail inbox for our response. Look also inside the spam folder.

    If you don't have any message from us, please send your login credentials again.

    Be sure that you sent all of the required information mentioned in the previous message.

    • link to this forum discussion
    • link to your website
    • login credentials

    Thanks

  • Hi Phil,

    Been busy, apologies for the late response.

    I have now sent through the account details as requested.

  • I have checked your website, and unfortunately, I did not notice your issue.

    Are there any steps to reproduce?

    However, can you check if the problem persists on other browsers and/or incognito mode, please?


    Thanks

  • That's very strange. I will take another look

    No particular steps

  • So I tested in in incognito and normal and believe I have narrowed down the issue.

    I still not add accordoin and FAQ as a pre-built section.


    However, I can add both accordoin and FAQ as 'add-item'.



    So now yes, I can use the accordoins, but not by adding them as pre-buit sections.

    Does this help?

  • Please, turn off all of the plugins, clear your cache, and check if the problem persists.

    Moreover, if you are using a child theme, switch to parent, and recheck it.


    Thanks

  • Okay, Thank you.

Sign In or Register to comment.
bedava hesaplar nulled scripts mod apk indir youtube mp3 dönüştürücü