bedava hesaplar nulled scripts mod apk indir youtube mp3 dönüştürücü

My wordpress stopped working

Can you please check my website .

My logo dissappeared from the website and also the slider revolution stopped working on my homepage

https://mobilagermania.com/


Can you help?

Comments

  • Hello,

    Please, turn off all of the plugins, refresh your cache, and check if the problem persists.

    Moreover, if you use a child theme, switch to parent, and recheck it.

    I also noticed that you do not have the newest version of Betheme. Please, update it.


    Thanks

  • edited March 30

    Hi.


    So I moved my website to a testing server, at https://mobilagermania.futurestudio.ro/

    What I did till now:

    • deregister theme domain
    • register new domain
    • deactivating most of the plugins; I am keeping just the necessary
    • I updated the theme
    • Made all the modifications required for php

    I kept the CHILD THEME and this is an error I get:

    [29-Mar-2022 14:07:35 UTC] PHP Warning: Use of undefined constant ‘upload_mimes’ - assumed '‘upload_mimes’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/futurestudio/mobilagermania.futurestudio.ro/wp-content/themes/betheme-child/functions.php on line 54

    [29-Mar-2022 14:07:35 UTC] PHP Warning: Use of undefined constant ‘custom_myme_types’ - assumed '‘custom_myme_types’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/futurestudio/mobilagermania.futurestudio.ro/wp-content/themes/betheme-child/functions.php on line 5


    The website still does not work properly

    I tried to standard Betheme, the same... website does not work.


    What can I do?

  • Please send us WordPress dashboard access privately thru the contact form, which is on the right side at http://themeforest.net/user/muffingroup#contact and we will check what might be the reason.

    Notice!

    Please attach a link to this forum discussion.

    Thanks

  • You have an old version of the Betheme (21.9.9). Please, update it to the most current version (26.2.1).

    Moreover, when I entered the Betheme dashboard, I saw that the registration field was empty.

    Please, register your license key.

    Can you also tell me how the slider suppose to look, please? I have checked it in the Slider Revolution, and it looks like on the website.


    Best regards

  • Did you check https://mobilagermania.futurestudio.ro/ ??? Please log only here


    Here the theme is up to date: 26.2.1


    The website should look like this:


    I've restored an old backup version in final version of the website so you can have a look : https://mobilagermania.com ( DO NOT MODIFY here)

  • Sorry, I copied the link from the message you have sent, and there was the link to https://mobilagermania.com/.

    However, I tried to log in to https://mobilagermania.futurestudio.ro/ with the credentials you have sent, and they are not working.

    Are the login credentials the same for both of these domains?


    Best regards

  • In the logo, you had an incorrect link set, which is why it did not show up.

    I selected another image from your media library, and it worked.

    It also seems that the background images are missing in the slider. I have chosen random photos from your media library again, and it is working.

    Please, do the following:

    • use the Duplicator plugin to move your website to the testing domain again
    • deactivate all plugins, switch to the parent theme, and try to update it then

    When you do that, please, check if the logo and images in the slider disappears again, and let me know about the results.


    Thanks

  • Hi, I tried that. I tried everything.


    Let me to a quick overview of the situation so you can understand better:

    1. My website is now at https://mobilagermania.com/. Everything looks ok, design is ok. The theme over there is old and plugins need updating
    2. If I deactivate any plugin, or update, or simply add a blog post, or ANYTHING after I press SAVE everything goes to mess
    3. I tried a lot of things: updating the theme, updating plugins, updating WordPress, fixing PHP problems, trying to modify the .htaccess file and/or permission levels, config.php details, I tried 2 different servers, the result is the same: the design of the website brakes down


    Observation:

    Also, please have a look at the homepage from , enter the admin website with the same credentials at and check the homepage. I can not see the containing code/files from that page, what is in the homepage

    When I am logged in as admin and I visualize the homepage, nothing is shown, looks like this:


    If I check the design from incognito mode, everything looks fine. Maybe there is a connection


  • It looks like your WP installation is corrupted.

    You have many unsupported plugins, and Betheme does not remove anything by itself.

    I assume that one of your plugins messed it up, or the root cause is the modifications in your child theme, especially the error message you have sent referring to the child theme folder.

    As you say, this problem occurs when you perform any action like plugins activation or deactivation, which do not have anything in common with the theme.

    Unfortunately, as the root cause does not come from our theme, my hands are tied in this situation.


    Best regards

Sign In or Register to comment.
bedava hesaplar nulled scripts mod apk indir youtube mp3 dönüştürücü